Gastenboek

27 berichten, 3 pagina's 
23-06-2022
Geplaatst door: Miranda en Hans

Interesse in woning

Hallo Duinschotenaars, als ex Noordwijkers willen wij na een verblijf in het buitenland weer graag een deel van het jaar genieten van de natuur in onze mooie duinen en achterland. Wij zou het Duinschoten 30 daarbij een fijne woongelegenheid vinden. Mocht één van u voornemens zijn om uw huis daar te verkopen - of iemand kennen met dergelijke plannen - zouden wij het fantastisch vinden om met u (of hen) in contact te komen. U kunt ons bereiken op Hans.a.Lucassen@gmail.com
Alvast dank en vriendelijke groet.

16-12-2021
Geplaatst door: Familie Cordes

Tijdelijke verhuur

Beste bewoners van Duinschooten,

Wij (mijn vrouw en ik en onze dochters van 2 en 6) zijn voor Maart en April 2022 (tot 14 april dus niet het paasweekend) op zoek naar een tijdelijke plek terwijl onze woning in Bennebroek wordt verbouwd.

Ik zie dat deze vraag eerder is gesteld vandaar dat ik hem ook durf te stellen. Ik hoop dat iemand ons hier in contact kan brengen met bewoners die evenentueel zouden willen verhuren.

Alvast vriendelijk bedankt!

11-10-2021
Geplaatst door: Jan en Carla Bastiaansen

Tijdelijk huren

Beste mensen,

Wij ( beiden 70+ ) zijn in verband met de verkoop van onze woning op zoek naar tijdelijke woonruimte totdat onze nieuwe woning opgeleverd wordt in najaar 2022.
Wij zouden de overbrugging graag op Uw park willen doorbrengen.
Het gaat over de periode van 1 februari 2022 - 1 november 2022.
Mocht iemand een tip
voor ons hebben dan ontvangen wij die graag.
U kunt ons bereiken via basmar50@outlook.com

Bij voorbaat dank,

Met vriendelijke groeten,

Jan en Carla Bastiaansen

10-10-2021
Geplaatst door: Martien Döfferhoff

Park

Het is en blijft een geweldig mooi park. Je hoort hier nog de geluiden van de natuur. Het ruisen van de wind door de bomen, de vele vogeltjes en stilte. En wat dacht U van de prachtige bollenvelden rondom het Park.
Wat een genot om te wonen!

19-06-2021
Geplaatst door: Tanja Gette

House search

Hello

this is Tanja from Germany.

For several months I have been looking for a holiday home for my family. Unfortunately, so far without success. Do you know an owner in your neighborhood which is planning to sell his house, I would be very happy if you could give me a tip. Please excuse my direct request and the associated effort.

My contact address: tanjagette@aol.com

Met vriendelijke groet,

Tanja

22-04-2021
Geplaatst door: Mandy van Beijnum

Huur langere termijn

Beste bewoners,

Wij, 2 dames en 3 hondjes,  zijn op zoek naar een bungalow/huisje voor een langere termijn.  Minimaal voor 1 jaar. Esther werkt voor de GGD en Mandy bij Como en co in de keuken. 
Op dit moment verblijven we op Solassi echter in juli wordt de woning verbouwd en verkocht, helaas. Onze directe buren adviseerden ons om met jullie contact op te nemen. Vandaar nu ook ons verzoek in het gastenboek.

We betalen nu € 1000,00 all in en dat is ook echt ons budget. Hopelijk hebben jullie iets passends voor ons.We horen het graag!
Met vriendelijke groet, 
Esther Gaarenstroom  en Mandy van Beijnum 
mvanbeijnum73@gmail.com

21-04-2021
Geplaatst door: hage

aankoop

Beste Lezer,

Leuk park hebben jullie. Mocht iemand de woning wil verkopen zou ik graag geinformeerd willen worden. Contactadres hagenoordwijk@gmail.com

Alvast bedankt voor het opletten.

29-01-2021
Geplaatst door: Annelie Jonquiere

Huur voor langere tijd

Beste Duinschootenaars,
Wij (echtpaar, 58 & 59 jaar) zoeken ivm de verkoop van onze huidige woning en de nieuwbouw van ons appartement in De Zilk tijdelijk een fijne woonruimte van 1 april 2021 tot en met 31 maart 2022 (1 jaar). We zouden het fijn vinden om in een van de mooie huizen op het kleinschalige Duinschooten deze vrij lange periode te overbruggen. Eventueel zouden wij ook vanaf 1 mei, 1 juni of 1 juli kunnen starten met overbruggen. We hebben met de kopers van ons huis een flexibele overdrachtsperiode afgesproken. We horen graag van u! Hartelijke groet, Annelie Jonquiere (anneliejonquiere@gmail.com)

07-12-2020
Geplaatst door: Philana Jonkman

Tijdelijke huur

Goedendag,

Wij zoeken voor de maanden april en mei een tijdelijke huurwoning. Wie kan ons helpen?
Wij vinden het park erg mooi!

Met vriendelijke groet,

14-09-2020
Geplaatst door: Rene Massaar

Huisje te koop gevraagd.

Lisse 11-09-2020
Betreft: Aankoophuis Duinschooten 30
2162CA Lisse.


Geachte heer/mevrouw,

Wij hebben voornemens om een huisje te gaan kopen aan de Duinschooten 30. Echter is er bij ons niets bekend óf en vooral wanneer er een huis aan de Duischooten30 te koop word aangeboden. Mijn vraag aan u; heeft u inzicht óf en wanner er een huis aan de Duinschooten30 te koop wordt aangeboden. Mocht dit het geval zijn dan vernemen wij graag van u.

Hopende u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,


Rene Massaar
remimassaar@hotmail.com
Jozefisraelstraat 25
2162CA Lisse
Tel: 06 24 25 40 68.